Varmtvannsbereder

Skal du kjøpe en varmtvannsbereder i området Elverum og Hamar, har vi et bredt utvalg fra anerkjente kvalitetsprodusenter. YC Rør AS er medlem av Comfort-kjeden.

Varmtvannsbereder


Se vår butikk på Elverum og i Hamar.

Er du på utkikk etter ny varmtvannsbereder, eller har du en eldre varmtvannsbereder? En varmtvannsbereder har en levetid på ca 15-20 år. YC Rør AS har avdelinger i både Hamar og Elverum der våre erfarne medarbeidere står klare til å hjelpe deg. Som medlem av Comfort-kjeden kan vi tilby et stort utvalg for deg som trenger en ny varmtvannsbereder. Vi tar kun inn varmtvannsberedere fra anerkjente leverandører. Er du usikker på om du skal bytte til en ny varmtvannsbereder, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt så gir vi deg gode råd og tips.
Montering av varmtvannsbereder

Våre dyktige rørleggere sørger for å montere din nye varmtvannsbereder. Dersom du får en lekkasje har vi vakttelefoner både på Hamar og Elverum, som er bemannet utenfor åpningstider. Hit kan du ringe for umiddelbar hjelp ved lekkasje.

I tillegg til varmtvannsbereder har vi et bredt utvalg av kraner, dusjer, toaletter, baderomsmøbler, fliser, pumpeanlegg og alt du trenger til dine våtrom.

Lekkasjesikring

Skal du montere wc i vegg eller ny oppvaskmaskin på kjøkkenet, er det krav om lekkasjesikring. Lekkasjesikringen gjør at vannet stenger om føleren blir våt. Har du spørsmål om lekkasjesikring kom innom oss på Elverum eller Hamar, så kan vi vise deg hvordan lekkasjesikring fungerer.