Rørlegger

YC Rør AS er en rørlegger med butikker både i Elverum og Hamar. Vi er stolte over å være med i Comfort-kjeden og tilbyr alt innen rørleggerfaget.

Rørlegger i Elverum og Hamar.


Se vår butikk i Elverum og på Hamar

Trenger du rørlegger i Elverum eller Hamar, tar vi oppdraget. YC Rør AS har historie tilbake til 1935, da Y.Christensen AS åpnet som godkjent og autorisert rørlegger. Siden den gang har vi levert våtromsprodukter og rørlegger-tjenester til våre kunder i området. Førti år senere åpnet vi som ny rørlegger i Hamar. Vår historie viser at vi er her for våre kunder også i morgen! I dag har vi vokst til å bli en rørlegger-bedrift som konkurrerer mot regionens største aktører. Som medlem av Comfort-kjeden kan vi tilby et meget bredt utvalg av produkter for bad, kjøkken og andre våtrom. Alle produktene holder høy kvalitet og kommer fra anerkjente kvalitetsprodusenter i både inn- og utland. Som en ansvarsbevisst rørlegger søker vi hele tiden å utvide vår kompetanse. I dag har vi mange kunder som tar kontakt med oss for å undersøke mulighetene for en egen varmepumpe. Vi har egne utstillinger der du kan se og lære hvordan et varmepumpe anlegg fungerer.
Din personlige rørlegger

For at vi skal kunne tilby våre kunder tjenester og produkter av høy kvalitet, fokuserer vi på personlig service, kompetanse og fleksibilitet. Vi ønsker å være din personlige rørlegger og kan ta på oss alle typer oppdrag fra oppussing av baderom og våtrom, til varmeløsninger for industri, rehabilitering av større anlegg og bygg. Vi har vakttelefon du kan ringe dersom ulykken er ute og du behøver rørlegger utenfor åpningstidene.

Dersom du ønsker kontakt med en rørlegger eller har spørsmål om våre tjenester/produkter er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår rørlegger på Hamar eller Elverum.