Pusse opp bad

Dersom du skal pusse opp bad, kan vi helt sikkert hjelpe deg. YC Rør AS er medlem av Comfort-kjeden og du kan finne oss sentralt i Hamar og Elverum

Pusse opp bad med Comfort


Se vår butikk i Elverum og på Hamar

Dersom du skal pusse opp bad i området Elverum og Hamar hjelpe vi deg. Som medlem av Comfort-kjeden har vi alt du trenger av produkter for å pusse opp ditt bad. Vi har alt fra toaletter og håndvasker til badekar og fliser. YC Rør AS har historie tilbake til 1935 da Y. Christensen AS startet opp. Siden den gang har vi hjulpet til med å pusse opp bad for utallige kunder i nærområdet. Det er mange muligheter når man skal pusse opp et bad. Det er viktig å tenke nøye gjennom hvordan du ønsker at ditt nye baderom skal se ut. Våre konsulenter og håndverkere vil alltid ha en nær og åpen kommunikasjon med våre kunder for å sikre et best mulig sluttresultat. I våre butikker vil du kunne se noe at vårt utvalg innen baderomsmøbler, kraner, dusjer, toaletter, varmtvannsberedere, pumpeanlegg, fliser og alt du behøver for å pusse opp badet ditt.
Trygghet når du skal pusse opp bad

Våre medarbeidere i Elverum og Hamar er alltid parate til å hjelpe deg med gode råd og tips, basert på lang erfaring og stor fagkunnskap. For våtrom er det strenge regler som man skal forholde seg til. Derfor bør du la våre håndverkere pusse opp badet ditt, slik at du er sikker på at ditt nye baderom overholder alle forskrifter. Om du skulle være uheldig og trenger umiddelbar hjelp fra en rørlegger utenfor åpningstider har begge våre avdelinger vakttelefon du kan ringe.

Dersom du ønsker at vi skal pusse opp ditt bad etter dine ønsker er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.