Baderomsutstyr

YC Rør AS har et stort utvalg av baderomsutstyr for deg som bor i nærheten av Elverum eller Hamar. Ta gjerne turen til våre Comfort-butikker og se våre spennende utstillinger.

Baderomsutstyr for enhver smak


Se vår butikk på Elverum og i Hamar.

Skal du kjøpe baderomsutstyr i Hamar eller Elverum anbefaler vi at du besøker en av våre to butikker. Her har vi flere utstillinger av baderomsutstyr. Dersom du er usikker på hva du skal velge, står våre erfarne og hyggelige medarbeidere klare til å hjelpe deg med å finne baderomsutstyret du leter etter. Siden vi er medlem av Comfort-kjeden kan vi tilby våre kunder et meget stort utvalg av alt innen baderomsutstyr. Det kan være alt fra toaletter, håndvasker og dusjkabinetter til massasjekar, fliser og baderomsmøbler. Du velger naturligvis selv hvilken stil og design du ønsker blant vårt baderomsutstyr. Både i Hamar og Elverum har vi i tillegg til baderomsutstyr også egne avdelinger for varmepumper, der man kan se hvordan slike anlegg fungerer. Med en økende miljøbevissthet har vi lagt vekt på å ha produkter som reduserer energi- og vannforbruk. Ønsker du å høre mer om dette er det bare å ta kontakt med våre dyktige medarbeidere.
Vi monterer alt av baderomsutstyr

Som sertifisert rørlegger kan vi sørge for en korrekt montering av ditt nye baderomsutstyr. På våtrom er det mange regler som skal følges, og derfor er det kun fagfolk som skal utføre dette. Skulle noe gå galt på badet, som for eksempel en lekkasje eller noe lignende, har vi vakttelefon som alltid er bemannet utenfor åpningstidene.

Har du ellers noen spørsmål om baderomsutstyr eller montering, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.