Baderomsmøbler

Dersom du skal kjøpe nye baderomsmøbler i området rundt Elverum og Hamar, ønsker vi deg hjertelig velkommen til YC Rør AS for å se våre utstillinger.

Baderomsmøbler fra kvalitetsprodusenter

Se vår butikk på Elverum og i Hamar.

YC Rør AS har et stort utvalg av baderomsmøbler til enhver smak og pris. Som medlem i Comfort-kjeden tilbyr vi våre kunder i Elverum og Hamar et meget stort utvalg av baderomsmøbler til konkurransedyktige priser. I vårt utvalg finner du alt fra baderomsmøbler og dusjkabinetter til varmtvannsberedere og fliser. Du velger naturligvis selv hvordan du ønsker at ditt bad skal se ut, men våre erfarne og hyggelige medarbeidere bistår gladelig med rådgivning. På et våtrom som badet er det mange hensyn man skal ta. Det er viktig at baderomsmøbler, toalett og dusjkabinett blir plassert slik du ønsker det. Ønsker du å se våre baderomsmøbler finnes de her på nettsiden. Vi har flere utstillinger i våre to avdelinger, der har vi montert flere løsninger du kan bli inspirert av. Alle våre baderomsmøbler er hentet fra anerkjente produsenter i inn- og utland. Vi er sikre på at du kan finne noe som passer ditt behov og din stil.
Frakt og montering av baderomsmøbler

Vi sørger for frakt og montering av dine nye baderomsmøbler. På denne måten kan du være trygg på at monteringen blir gjort på korrekt måte og at dine nye baderomsmøbler vil holde seg flotte i mange år fremover. Behøver du rørlegger utenfor våre åpningstider, ring våre vakttelefoner på 40 44 82 29 eller 40 44 82 59 så kommer våre rørleggere så hurtig som mulig.

Har du ellers noen spørsmål om våre baderomsmøbler i Elverum og Hamar skal du ikke nøle med å ta kontakt med oss.