Baderom

Ønsker du å gi nytt liv til ditt baderom? YC Rør AS finner du i Hamar og Elverum og som medlem av Comfort-kjeden har vi et stort utvalg av baderomsprodukter.

Baderom - Alt du trenger


Se vår butikk i Elverum og på Hamar

Går du i tanker om å fornye ditt baderom vil vi gjerne ønske deg velkommen til våre butikker i Elverum og Hamar. YC Rør AS har historie tilbake til 1935 da Y. Christensen AS åpnet. Siden den gang har vi sørget for nye baderom for mange glade kunder i nærområdet. Man bør ikke pusse opp et baderom selv, med mindre man har våtromssertifikat. Det er mange regler for hvordan et våtrom skal utformes. Våre rørleggere og håndverkere har lang erfaring innen oppussing av baderom og andre typer våtrom. Velger du å la oss gjøre jobben, garanterer vi et ferdig resultat av høy kvalitet og som overholder alle regler som kreves for et godkjent baderom. Vi er stolte av å være medlem i Comfort-kjeden siden vi da kan tilby våre kunder et større og bedre varesortiment. Her vil du som kunde få muligheten til å velge produkter til baderom fra store og anerkjente produsenter både i Norge og resten av verden.
Rådgivning ved nytt baderom

I våre to butikker venter høyt kvalifiserte og serviceinnstilte medarbeidere som står klare til å gi deg gode råd og baderom-tips. Oppussing av et baderom er et stort prosjekt. Det viktigste for oss er at våre kunder skal få et bad de trives med og kan benytte i mange år fremover. Dersom noe skulle gå galt med vannrør eller annet utenfor arbeidstid har begge våre avdelinger vakttelefoner.

Trenger du mer informasjon om våre produkter til baderom eller våre rørleggertjenester, er det bare å ta kontakt.