YC Rør hjelper deg med baderomsoppussingen

I butikkene på Elverum og Hamar har vi dyktige medarbeidere som bistår deg med de riktige valgene for ditt bad. Ønsker du en befaring, er vi behjelpelige med det. Vi kommer med forslag til løsninger som passer for ditt prosjekt. Hos oss får du et uforpliktende prisoverslag på hele oppussingen.


Din totalleverandør i Hedmark

Vi har erfarne rørleggere, og samarbeider med flisleggere og snekkere som står klar til å hjelpe deg. De har mange års erfaring, med oppdaterte sertifiseringer og den kompetansen som skal til for å jobbe med våtrom. Du trenger ikke å tenke på koordinering, vi tar oss av dette. Når oppussingen er ferdig, får du dokumentasjon på den jobben som er utført. Den er dokumentasjon som blir sendt direkte til Boligmappa.no som viser kvalitet og verdi på badet ditt, og som følger boligen din om du skal selge.


Hva vil det si å pusse opp et bad?

Det å pusse opp badet kan være en av de største investeringene vi gjør i en bolig. Ikke nok med at et baderom som er bygget opp på riktig måte, gir deg både trygghet og komfort - kan det også øke verdien på selve boligen. Det er lurt å være klar over en del ting før man går i gang med prosessen.

Å pusse opp badet kan bety alt fra et nytt dusjkabinett eller utskifting av varmtvannsbereder til full ombygging, med flytting av sluk og vannrør. Her finner du faktorer som er med på å avgjøre hvor tidkrevende og kostbart prosjektet ditt blir:

  • Skal badet som er i dag beholdes i samme størrelse, eller skal det utvides?
  • Vil du ha både badekar, dusj og kanskje en liten badstue?
  • Opplever du tette avløp?
  • Skal gulv og vegger flislegges, eller skal det være en kombinasjon med fliser, belegg og plater?
  • Har du fått påvist alvorlige fuktskader, og trenger en baderomsrenovering?


Et baderom skal dekke ulike behov

Noen ganger ligger det praktiske utfordringer og drømmer bak et behov for oppussing av badet, som for eksempel å få plass til vaskemaskin, utskifting av varmtvannsbereder eller et ønske om dobbel servant. Livet har forskjellige faser. Det gir utgangspunkt i ulike behov. Er man ung uten barn, trenger man et helt annet bad enn barnefamilier eller eldre. Uansett hva som er din grunn for å renovere, så hjelper vi deg med å finne løsningen.

Skal vi pusse opp badet ditt, får du en helhetlig plan med tegninger og tilbud. God planlegging er viktig for at resultatet skal bli det du ønsker deg, og at oppussingen skal være problemfri. Endringer underveis er den viktigste grunnen til at budsjettet sprekker.

Vi er godkjent våtromsbedrift, og er klare til oppdrag i Hamar, Elverum og resten av Hedmark.


Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål, eller ønsker å bestille gratis befaring.